A BHRG Tanúsítási Rendszer
A BHRG TR előnyei
A BHRG TR-ben való részvétel, a feltételek teljesítése és az éves belső képzéseken való részvétel együttesen adják azt a szakmai többletet, ami az adott Tanúsított hallgató értékét növeli; a munkaerőpiacon a Tanúsítottnak jobb esélyei lesznek a szakmai munka végzésére.
Szakmai előnyök:
- A BHRG Alapítvány tanúsítási folyamatokra kiképzett munkatársai évente személyesen tartanak terep, szakmai, illetve dokumentációs és eszközbeli ellenőrzést ott, ahol a Tanúsított a diagnosztikai és a TSMT-I, TSMT-II, HRG-terápiákat végzi. A Család részére fontos, hogy a szakmai felkészültség mellett megfelelő eszközökkel, felszereltséggel rendelkezzen a gyermeket ellátó teraputa
- Évente 15 óra hospitálás minden tanúsított területen (amire kéri a tanúsítást a hallgató). A legfrissebb tudással magabiztosabban, hatékonyabban járhat el, s a Család is nyugodtabb szívvel, bizalommal fordul egy naprakész szakemberhez.
- Évente a BHRG Szabadegyetem végighallgatása. Az előző pontban említett szakmai előnyt növeli.
- Évente kötelező az eset-megbeszéléses, illetve továbbképzéses napokon való részvétel.
Szervezeti előnyök:
- Csak azok a volt hallgatóink kapják meg a tanúsítványt, akiknél a tanúsítás ellenőrzési munkafolyamatai során a megfigyelt munkafeltételek, körülmények, a dokumentációs munka a BHRG-modellben megismert hatékonyságot biztosítják. Evvel biztosítjuk, hogy minden régebbi hallgatónk is a legfrissebb tudással láthassa el a gyermekeket.
Területi előnyök:
- Ugyanazon a településen dolgozó két volt hallgatónk közül a tanúsításban részt vevő kap több szakmai, szervezeti segítséget, ajánlást, garanciát a BHRG Alapítványtól.
PR előnyök:
- A Tanúsított a tanúsítás évében (amennyiben teljesíti a követelményeket) felkerül a BHRG Alapítvány honlapjára.
- Szülőknek, védőnőknek, gyermekgyógyászoknak, logopédusoknak és egyéb szakembereknek ajánlani fogjuk őt, mint vizsgálót/terapeutát.
- Telefonon vagy egyéb módon vizsgálatra/terápiára jelentkező családoknak a lakóhely szerinti tanúsított hallgatót tudjuk javasolni.
- Kiemelt feladatokban való részvétel lehetősége (pl. külföldi munkavégzés, előadás a BHRG Szabadegyetemen, kutatási feladatok).